Ekslusif - Dokumen Sahih Campur Tangan Pimpinan PR Menghalang Ops Sita Oleh MBPJ Ke Atas DUMC

 

KLIK IMEJ

Dokumen SAHIH dan lihatlah bagaimana campur tangan oleh mereka yang berpekepentingan dalam Kerajaan Pakatan PAS,DAP,PKR terhadap Majlis Tempatan.


KLIK IMEJ


Dokumen diatas adalah dokumen sahih tentang apa yang berlaku pada hari Khamis didalam bangunan MBPJ yang mana satu taklimat mengenai operasi SITA yang akan dilakukan Pengkuatkuasaan MBPJ dan Pihak Polis keatas Gereja Methodist Damansara Utama (DUMC) Seksyen 13, Petaling Jaya.

Dalam laporan tersebut jelas menunjukkan kepada kita semua bagaimana pimpinan DAP telah campur tangan keatas tugas yang sepatutnya dijalankan oleh MBPJ dalam penyitaan DUMC tersebut.

Khalid Gagap yang memang kita tahu seorang yang penakut pada DAP turut sama bertindak Jahil dengan mengarahkan agar MBPJ membatalkan operasi tersebut sedangkan beliau Khalid Gagap mengetahui bahawa Bangunan DUMC adalah Dewan Komuniti dan bukan lah Gereja dan ianya adalah salah sama sekali.Semalam Gomo ada menyatakan Pesanan Ringkas SMS
yang dierima dari Pegawai MBPJ KLIK DISNI

Jika anda semua masih ingat bagaimana laporan Malaysiakini dan The Malaysian Insider yang bermati matian menafikan operasi Sita akan dilakukan pada Khamis lalu dan anda juga pasti ingat bagaimana MBPJ ditekan apabila kenyataan:

Majlis Bandaraya Petaling Jaya (MBPJ) menafikan pihaknya mahu menjalankan operasi menyita premis Gereja Methodist Damansara Utama dekat Petaling Jaya atas dakwaan ia tidak pernah diluluskan sebagai rumah ibadat.
Sambil mengakui premis itu tidak pernah diluluskan, Timbalan Datuk Bandar MBPJ Puasa Md Taib berkata, pihaknya tidak pernah mengeluarkan sebarang arahan agar menyita Gereja Methodist Damansara Utama.
Petikan The Malaysian Insider

Timbalan Dato Bandar dalam kenyataan nya juga secara jelas dan nyata menyatakan bahawa Bangunan DUMC tersebut tidak pernah diluluskan oleh MBPJ. Jika sudah jelas melanggar undang undang kerajaan Tempatan jadi mengapa MBPJ tidak mengambil tindakan yang sewajarnya ke atas bangunan tersebut?


Apa motif soalan sebegini dalam Majlis Gereja?

Apakah tidak jelas kepada kita semua bahawa tangan tangan Ghaib yang tertera pada dokumen tersebut sudah melakukan Salah Guna kuasa dengan mengancam MBPJ?

Laporan yang dikeluarkan buat tatapan umum ini bukanlah satu rekayasa semata mata kerana kami bercakap atas yang Hak demi kebenaran dan Keadilan buat umat Islam yang semakin hari semakin ditipu oleh golongan Kafir yang turut dibantu oleh Melayu bangsat yang gilakan kuasa dan undi politik.


Alhamdullilah & Allahuakhbar Untuk Apa dalam Gereja?

JAIS menjalankan tugas adalah berdasarkan laporan dari pengadu dan apabila siasatan dibuat jelas membuktikan memang benar akan aduan tersebut mengenai upacara Memurtadkan umat Islam didalam DUMC yang Haram bangunannya.

Kerajaan Selangor dibawah Pakatan Rakyat seharusnya sedar bahawa Selangor mempunyai Raja Melayu yang mana merupakan Ketua Ugama bagi negeri Selangor. Tindakan Kerajaan Pakatan Rakyat Selangor DAP,PAS dan PKR yang bertindak membelakangkan Islam dan tunduk pada desakan DAP jelas satu perbuatan Biadap.

Kenyataan Sultan Selangor:

Sultan Selangor Sultan Sharafuddin Idris Shah mengingatkan Anggota Jawatankuasa Masjid di negeri itu agar sentiasa peka dengan perkembangan ajaran sesat yang boleh memesongkan akidah umat Islam.


Baginda bertitah jika terdapat perkara yang mencurigakan, ia hendaklah dilaporkan segera kepada Jabatan Agama Islam Selangor (JAIS) untuk tindakan lanjut.

"Beta tidak mahu unsur-unsur ajaran sesat ini berlaku dan berkembang di negeri ini," titah baginda12 orang Islam diatas dipamerkan dan majoritinya anak Gadis.


Gomo nak jelaskan beberapa pekara yang perlu kita ketahui mengenai Majlis Murtad tersebut:

Pertama mengapa penganjur menyatakan majlis tersebut adalah majlis berbuka puasa tetapi penganjur pada awalnya menafikan kehadiran orang Islam dalam majlis tersebut dan dalam aturcara program jelas mencatatkan bahawa majlis itu ialah "Thanks Giving Dinner" yang jelas berunsurkan Kristian?

Kedua, mengapa hanya orang Islam yang dijemput khas telah hadir ke majlis tersebut dan ia dibuat secara tertutup di gereja yang turut dihadiri bukan Islam?

Ketiga, mengapa bunga manggar diletakkan di pintu masuk dewan?

Keempat, mengapa jemputan yang hadir memakai baju Melayu, kurung dan kebaya?

Kelima, mengapa terdapat 3 orang Islam cuba melarikan melalui pintu belakang?

Keenam, mengapa wujud nyanyian lagu ALHAMDULILLAH dan ALLAH AKBAR dalam aturcara program?

Ketujuh, mengapa soalan kuiz tentang Islam diberi kepada hadirin?

Kelapan, mengapa dan bagaimana kertas soalan kuiz tentang Islam dijumpai dikoyak dan dibuang ke dalam tong sampah di dalam dewan?

Kesembilan, mengapa majlis tersebut diadakan di gereja yang jelas ada unsur-unsur penarikan?

Kesepuluh, mengapa penganjur beria-ia cuba menipu penguatkuasa JAIS dan polis tentang program dan kehadiran orang Melayu/Islam?Apakah kita sebagai umat Islam sanggup bersekongkol dengan si Kafir dalam nak menjahanamkan Islam di Malaysia ini?

Apakah kita patut membiarkan sahaja Mereka yang campur tangan dalam Operasi Sita yang sepatutnya dilakukan oleh MBPJ pada Khamis lalu?


Jahat Jahat kita jangan JAHIL bila Bab sebegini. Anak cucu cicit yang bakal terima akibat dari kejahilan kita menyokong agenda si Kafir dalam menjahanamkan Islam.
 
sumber: papagomo.com

No comments:

Post a Comment