Kes Makcik Hajjah Sitt AlWuzara yang hina Islam di Blog, Twitter dan Facebook vs gaysec ( hackers )

Kisah Makcik Hajjah Sitt AlWuzara yang menghina Islam memang panas dan memanaskan hati ramai umat Islam di Malaysia. Fenomena Murtad di Malaysia memang terus menjadi misteri kerana tiada yang berani bertindak hanya kerana menjaga sensitiviti beragama di Malaysia. Tiada tindakan menyebabkan manusia seperti Makcik Hajjah Sitt AlWuzara berani menghina Islam dengan berselindung di belakang Blog, Twitter dan Facebook.
 
Wajah Makcik Hajjah Sitt AlWuzara
 
Terima kasih kepada GaySec yang berusaha keras menyingkap siapa Makcik Hajjah Sitt AlWuzara melalui #OpsRamadhan. Nak tahu detail siapa dan bagaimana Makcik Hajjah Sitt AlWuzara didedahkan terus je ke lawan website GaySec @ http://www.gaysec.org/. Geram juga aku tengok minah ni tapi mari kita doakan semuga ALLAH SWT beri hidayah pada beliau dan semua Rakan Murtad Malaysia.
 
gaysec.org ialah geng yg mengodam beberapa laman web kerajaan baru2 ini.
 
Ini petikan dari http://www.gaysec.org/:
#Title: #OpsRamadhan: membongkarkan identiti `Makcik Hajjah Sitt AlWuzara` #part01 #Date: 1 Ogos 2011  Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua,  sebelum ini kami pernah berjanji yang kami tidak akan melakukan sebarang aktiviti yang melibatkan pengodaman dan ujian keselamatan sempena menghormati bulan puasa yang mulia ini... namun begitu, di bulan yang mulia ini kami ingin membuat sedikit amal jariah iaitu, kami ingin mendedahkan kepada semua siapakah manusia yang menggelarkan dirinya..  Makcik Hajjah Sitt AlWuzara  Hasil "rayauan" kami di internet dan juga hasil 0day yang kami perolehi terhadap beberapa laman sosial, kami telah berjaya mengenali dan mengetahui siapakah manusia jahanam ini. Jadi, apa yang akan kami bongkarkan ini adalah merupakan hadiah kepada individu2 mahupun pihak2 tertentu yang bertungkuslumus mengesan siapakah manusia jahanam ini.  Kami akan dedahkan sikit demi sedikit informasi mengenai siapakah  dia, dengan siapa dia bekerja, pihak mana yang dia sokong, dan apakah tujuan dia berbuat demikian. Percayalah semua..dia lakukan ini bukan kerana ingin menjadi terkenal, tetapi dia lakukan dengan niat untuk mengancam dan mencabar perlembagaan negara kita! Kami selaku rakyat Malaysia yang bersemangat patriotik, sama sekali tidakan akan membenarkan rancangan jahat mereka yang ingin mengganggugugat keamanan dan kebebasan yang kita semua telah perolehi selama ini.  Kami benar2 tidak menyangka akan kewujudan puak2 sebegini yang berniat hendak mencabar perlembagaan dan kedaulatan  undang2 negara kita hanya kerana mereka adalah golongan bodoh yang tidak reti berfikir! Manifesto mereka yang terlibat dalam menyokong manusia jahanam ini ialah mereka ingin kerajaan menggubal kembali  perlembagaan mengenai hak rakyat dalam isu yang berkaitan dengan kebebasan beragama dan tidak beragama. Lagipun apa yang ada di twitter, blog WP, dan di facebook mereka suatu ketika dahulu pun sudah jelas matlamat dan tujuan mereka tanpa kita perlu mendapatkan manifesto mereka.  Kepada semua yang ternanti2kan informasi seterusnya.. apakah yang akan kalian lakukan sekiranya kalian dapat  mengesan dimana tempat tinggal manusia jahanam ini? Kami benar2 ingin mendapatkan feedback yg memuaskan dari pihak kalian. Kami difahamkan bahawa terdapat puak2/individu2 extremist yg berniat hendak mengancam terhadap manusia  jahanam ini. Kami faham akan tindakan kalian tersebut adalah merupakan satu jihad dan apa2 sahaja yang kalian sifatkan sebagai mempertahankan kesucian agama Islam. Terserahla..namun apa sahaja tindakan dari pihak kalian kami di gaysec sama sekali tidak akan bertanggungjawab. Kami sudah pun membuka pintu untuk kalian, selebihnya  terpulangla kepada kalian untuk melangkah masuk atau terus tercegat di depan pintu yang kami bukakan ini..  Nantikan informasi dari kami yang seterusnya..;D 

 

No comments:

Post a Comment