GAMBAR Spyshot Proton Pesona R (P3-21A) Didedahkan!!

Gambar spyshot tersebut ditangkap sekitar Sungkai-Slim waktu petang dengan kelajuan 130km-140km/j. Lagi beberapa gambar spyshots Proton Persona R di beberapa lokasi yang telah dikenal pasti semasa pihak Proton melakukan ujian.
 
Makin lama kami lihat pelekat hitam yang digunakan untuk menutup rekabentuk luaran Proton Persona R makin hilang sedikit sebanyak dah mula kelihatan beberapa bahagian pada model ini. Kalau dilihat daripada luarannya, saiz Proton Persona R agak besar jika dilihat daripada tempat duduk belakangnya.
 
proton persona r 7 Lagi Gambar Spyshot Pesona R (P3 21A) Didedahkan!! Apa Pandangan Anda?
 
proton persona r Lagi Gambar Spyshot Pesona R (P3 21A) Didedahkan!! Apa Pandangan Anda?
 
proton persona r 21 Lagi Gambar Spyshot Pesona R (P3 21A) Didedahkan!! Apa Pandangan Anda?
 
Pada bahagian belakangnya, lampu masih lagi ditutup dengan pelekat. Entah bagaimana rupanya nanti apabila dilancarkan kelak. Agak sukar juga nak menjangkakan rekaan sebenarnya. Tetapi……kami haraplah sangat agar semua nanti akan menggunakan LED termasuklah lampur signal dan undur.
Kemudian kalau anda perasaan di bahagian side mirror adalah komponen bawa kehadapan atau carry over parts dari Persona dan Saga, berbeza dari model konsep yang mempunyai side mirror pasangan panel pintu. Kami sendiri menyuka iside mirror berkonsep Tuah. Side mirror yang boleh lipat atau electric retractable side mirror juga boleh menambah ciri mewah dan upmarket pada Proton Persona R. Tetapi….. kalau dah side mirror ini adalah final produk, nampak gaya kena tunggu lagi untuk Proton keluarkan model yang mempunyai side mirror seperti itu.
 
Gambar spyshot di bawah ini pula ketika Proton Persona R 2012 berada di sekitar Genting Highlands.
 
proton persona r 9 Lagi Gambar Spyshot Pesona R (P3 21A) Didedahkan!! Apa Pandangan Anda?
 
 
proton persona r 10 Lagi Gambar Spyshot Pesona R (P3 21A) Didedahkan!! Apa Pandangan Anda?
 
 
 

No comments:

Post a Comment