Saiful Bukhari dapat Anugerah Dekan. Anwar Ibrahim Ada Diploma Sastera Je Ke?Umum mengetahui Anwar Ibrahim hanya mempunyai Diploma Sastera. Emm Diploma ke Digree ke aku tak heran coz apa yang aku tahu Anwar Ibrahim hanya berkelulusan Sastera. Tetapi bagi mengsa liwat Anwar Ibrahim iaitu Saiful Bukhari beliau lebih Hebat dari Anwar Ibrahim kerana mempunyai Ijazah Sarjana Muda Hal Ehwal Antarabangsa.

KUALA LUMPUR 19 Nov. – Di sebalik cabaran dan dugaan berdepan isu liwat, Mohd. Saiful Bukhari Azlan masih mampu mencapai kejayaan dalam pelajaran apabila menerima Anugerah Sijil Dekan Universiti Utara Malaysia (UUM) hari ini.

Beliau yang mengikuti pengajian jarak jauh di UUM cawangan Kuala Lumpur dalam bidang Ijazah Sarjana Muda Hal Ehwal Antarabangsa memperoleh purata nilai gred keseluruhan (CGPA) melebihi 3.50.

"Anugerah dekan ini membawa makna besar kepada saya, keluarga dan sahabat-sahabat saya. Ia memberi motivasi dan semangat terhadap saya untuk mengekalkan prestasi ini di samping meningkatkan potensi diri sehingga tamat pengajian.

"Walaupun terdapat beberapa pihak yang memandang hina terhadap saya berhubung kes liwat tersebut yang berjalan lebih tiga tahun, namun saya tetap cekal dan fokus terhadap pelajaran kerana saya juga ingin berjaya dalam hidup," katanya kepada Mingguan Malaysia pada Majlis Penganugerahan Sijil Dekan UUM di sini hari ini.

Mohd. Saiful Bukhari, 26, adalah antara 72 pelajar pengajian jarak jauh UUM cawangan Kuala Lumpur menerima Sijil Anugerah Dekan dan Sijil Kecemerlangan Akademik universiti itu.

Anugerah disampaikan Naib Canselornya, Datuk Dr. Mustapha Ishak.

Sumber Utusan Malaysia.

Apa yang kita lihat disini Saiful Bukhari telah mempelajari banyak hal daripada Anwar Ibrahim yang mana merupakan pelaku dalam meliwat dirinya. Dengan berita ini memberikan tamparan buat Anwar Ibrahim bahawa Saiful Bukhari akan memastikan Dunia Antarabangsa mengenali dan mengetahui siapa dia Anwar Ibrahim.

No comments:

Post a Comment