Blogger Pembangkang Didenda Saman Fitnah rm300k. Ahaks, ha kan byk menipu dah kena denda, peguamnya ahli PKR jugak.

 

"I'm Idiot"

"Hakim Datuk Jefrey Tan Kok Wha, yang mengetuai tiga panel hakim Mahkamah Rayuan sebulat suara menolak rayuan blogger, Amizudin Ahmat berhubung keputusan Mahkamah Tinggi.

Hakim Tan yang mendengar rayuan itu bersama Hakim-Hakim Datuk Seri Mohamed Apandi Ali dan Datuk Alizatul Khair Osman Khairuddin juga mengekalkan keputusan Mahkamah Tinggi bahawa blogger itu bertanggungjawab kerana memfitnah berhubung artikel terhadap menteri itu."


RM 300 ribu itulah nilai Blogger Pakatan Pembangkang yang telah disaman oleh Menteri Penerangan Komunikasi dan Kebudayaan Datuk Seri Rais Yatim kerana memfitnah dalam artikel di Blogg nya.


"Wah terima pingat beb, Fitnah pun Fitnah lah"

Siapa Blogger Sharpshooter ini? Beliau dikenali dengan nama Glamour nya Din Binjai yang mana merupakan blogger Upahan kepada Anwar Ibrahim dalam merekayasakan fitnah fitnah jahat keatas pemimpin BN terutamanya UMNO.

Nah rakyat Malaysia, ini lah bukti bahawa yang menyebarkan Fitnah adalah Blogger Pembangkang yang dibayar oleh Anwar Ibrahim. Din Binjai ini juga dalam perbicaraan nya menggunapakai khidmat peguam Anwar Ibrahim.

"Panel hakim membuat keputusan itu selepas mendengar penghujahan peguam Rais, Datuk Seri Muhammad Shafee Abdullah dan R.Sivarasa yang mewakili blogger itu."


Pembelit

R. Sivarasa peguam Anwar Ibrahim yang juga pemimpin PKR. Hebat lah blogger PKR kerana Fitnah yang mereka lemparkan dilindungi oleh pemimpin mereka sendiri. Patut lah mereka senyum sahaja dalam melemparkan fitnah demi fitnah keatas Barisan Nasional terutamanya UMNO, rupa rupanya ada yang menyuruh dan melindungi mereka itu.

Jauh lebih baik Kami Blogger Pro Kerajaan kerana tidak melemparkan FITNAH keatas pemimpin pakatan pembangkang. Sebab itu sampai ke saat ini tidak ada satu pun blogger Pro kerjaan yang disaman ataupun dihukum kerana artikel yang dikeluarkan. He he he


"Dah kena pun tak puas hati lagi"

Jadi buat rakyat Malaysia, ini bukti buat anda semua menilai perjuangan Blogging diantara kami dan juga Blogger pro Pembangkang. Dengan saman RM300 Ribu yang wajib dibayar Blogger PKR ini kepada D.S.U. Rais Yatim diatas artikel Fitnah nya membuktikan kepada kita semua mereka Blogger Pembangkang KAKI FITNAH dan dilindungi serta ditaja oleh pemimpin Pembangkang.


Ada lagi lepas ni nak kena SAMAN beb.... Hangpa pakat tunggu ye, tapi kali ni bukan Blogger tapi Pemimpin Pembangkang!!! Ha Ha Ha....

Psssttt... Hek eleh... RM 300 ribu je nilai Blogger Pembangkang...ha ha ha kita main Juta lah beb....

No comments:

Post a Comment