Cara nak track pc kena curi

Korang tahu tak korang boleh dapat balik pc, laptop, iphone. Mac dan
sebagainya yang kena curi. Ada software yang boleh track barang2 korang ni
secara diam2 tanpa disedari oleh pencuri!

Meh aku tunjuk pandai skit, aku nak citer pasal http://preyproject.com/
website terbaru yg aku gunakan.

Preyproject:

" Prey lets you keep track of your laptop, phone and tablet whenever stolen
or missing -- easily and all in one place. It's lightweight, open source
software that gives you full and remote control, 24/7. "

Menarik kan, free je. Sesuai untuk windows, iOS, android dan mac. Macammana
software ni buat keje dia? Nak tahu? Sila le ke http://preyproject.com/
Siap ada video kat situh, lagi jelas untuk faham.

No comments:

Post a Comment